Zavod Bakovići - Fojnica
Jednodnevni izlet u Sarajevo
18.06.2013
Klikni za više fotografija

LinkoviFotografije Komentari
Sportsko natjecanje u Tuzli
18.06.2013
Klikni za više fotografijaU organizaciji KSS "Tuzla" održano je prvenstvo Bosne i Hercegovine u atletici “Kraljica sporta i sa nama“.

Učestvovali smo sa pet natjecatelja u sljedećim disciplinama:

- skok u dalj II mjesto
- bacanje kugle III mjesto
- bacanje loptice I mjesto
- bacanje loptice III mjesto
- trčanje 50 m. I mjesto

LinkoviFotografije Komentari
Ministar zdravstva i socijalne politike ZHŽ sa saradnicima u radnoj posjeti Zavodu
10.04.2013
Klikni za više fotografijaU Zavodu Bakovići boravio je Ministar zdravstva i socijalne politike ZHŽ gospodin Stjepan Bogut sa svojim suradnicima, a tema razgovora je iznalaženje mogučnosti rješavanja problema zbog velikih dugovanja ZHŽ u svezi boravka njihovih korisnika.

LinkoviFotografije Komentari
Proslava Dana Zavoda
08.03.2013
Klikni za više fotografijaPovodom obilježavanja Dana Zavoda korisnici i djelatnici iz muzičko-rekreativne radionice priredili su priredbu u čijem raznovrsnom programu smo svi uživali i čime su nam uljepšali taj dan.

Uručene su nagrade najistaknutijim korisnicima za proteklu godinu u području radno-okupacionog tretmana a u sklopu radionica i radnog angažmana na različitim aktivnosti.

Također su dodijeljene nagrade pobjednicima Turnira u šahu, stolnom tenisu, bilijaru i pikadu koji se tradicionalno održavaju uoči Dana Zavoda.

Na kraju programa organizirana je prikladna tombola za sve prisutne korisnike.

LinkoviFotografije Komentari
Izlet na planinu Vranicu
08.03.2013
Klikni za više fotografijaPočetkom mjeseca marta/ožujka za korisnike Zavoda Bakovići organiziran je jednodnevni izlet na planinu Vranicu. Podijeljeni u tri grupe, ukupno četrdeset osoba imali su prigodu uživati u pravoj zimskoj idili kao i okušati se u zimskim sportovima.

LinkoviFotografije Komentari
Posjeta Udruženje „Dar srca“ iz Busovače
28.02.2013
Klikni za više fotografijaDana 26.02.2013. godine Zavod „Bakovići“ je posjetila grupa žena iz Udruženja „Dar srca“ iz Busovače. Tom prigodom su uz druženje s korisnicima, pružali usluge uljepšavanja i uređivanja kose kao i manikuru noktiju. Velika zainteresiranost od strane naših korisnika te zadovoljstvo pružanja usluga Udruženja, omogućilo je nastavak suradnje u budućem periodu.

LinkoviFotografije Komentari
Ebru umjetnost
28.02.2013
Klikni za više fotografijaEbru predstavlja tradicionalnu tursku tehniku slikanja po površini vode. To je tehnika koja djeluje opuštajuće na čovjeka, te se uz pomoć Ebrua stvaraju jedinstvena djela, čija je specifičnost u tome da je nemoguće izraditi dva potpuno ista ebru djela. Priliku da iskažu osjećanja i emocije kroz umjetnost dobili su i korisnici Zavoda Bakovići, zahvaljujući Turskom kulturnom centru Yunus Emre u Fojnici koji je organizirao kurs Ebrua. Zahvalnice i certifikate o uspješno završenom prvom i drugom stepenu kursa Ebru umjetnosti dobilo je sedamnaest naših korisnika.

LinkoviFotografije Komentari
Zabava Zelenobijela noć
26.02.2013
Klikni za više fotografijaSa grupom korisnika smo prisustovali na zabavi koju organizira NK „Fojnica“ pod nazivom Zelenobijela noć. Proslava je održana u velikoj sali hotela Reumala. Uz prigodnu večeru, muziku i ples zabava je trajala do kasno u noć.

LinkoviFotografije Komentari
Proslava Valentinova
16.02.2013
Klikni za više fotografijaPuno je malih stvari koje su vrijedne poštovanja. Malo je velikih stvari koje su vrijedne divljenja.

Širom svijeta 14. veljače je dan rezerviran za zaljubljene, ma koliko godina oni imali, te smo i mi organizirali šaroliku zabavu za korisnike i djelatnike pod nazivom „Moje je srce tamo gdje si ti“.

Uz muziku i ples, druženje i zabavu parovi su imali prigodu da se natječu u plesu s balonom i rulet plesu. Parovima pobjednicima u plesu uručne su simbolične nagrade.

LinkoviFotografije Komentari
Maskenbal
14.02.2013
Obuci staru krinolinu,
i prebaci bijeli šal,
ja ću svirat violinu,
i bit će maskenbal.

Zaigraj kao da more šumi,
a ti si jedan val,
sama veliku tajnu glumi,
takav je maskenbal.

Nemoj da skrivaš lice malo,
pusti ga neka sja,
nikome nije do nas stalo,
sami smo, samo ti i ja.

Život je maskenbal,
svatko se krije,
ako u sebe siguran nije.

Život je maskenbal,
ljudi su krivi,
s tuđom maskom,
lakše se živi.


Klikni za više fotografijaVesela i zabavna atmosfera potrajala je danas i u našem Zavodu. Dinamičan i zanimljiv program sastojao se od glazbenih i plesnih sadržaja te obilazaka veselih povorki, kao i dobivanja darova. Unatoč kišnom danu, s jednom grupom nasmijanih maškara posjetili smo i selo Bakoviće.

Maskenbalu je prisustvovao veliki broj maštovitih i originalnih maškara. Raznolikosti maski i maštovitosti u izradama zaslužni su naši korisnici i djelatnici iz radionica.

Vampiri i vještice, prinčevi i princeze, klaunovi, likovi iz bajki i, naravno, popularni likovi s velikih i malih ekrana samo su neke od maski koje su se mogle vidjeti danas u Zavodu Bakovići.

Ovom prigodom, osigurane su i simbolične nagrade za tri najljepše, kao i najveseliju masku.

LinkoviFotografije Komentari
<< Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Slijedeća stranica >>